ua en ru

У Запорізькій області у ході військових навчань загинула цивільна особа

У Запорізькій області у ході військових навчань загинула цивільна особа Фото: українські військові (facebook.com/Оперативне-командування-Схід-Збройних-Сил-України)

За даним фактом порушена кримінальна справа

У Запорізькій області у ході військових навчань загинула цивільна особа. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Оперативного командування "Схід" Збройних Сил України у Facebook.

"У Запорізькій області, під час проведення навчань за участі однієї з бригад оперативного командування "Схід", внаслідок необережного поводження зі зброєю, була смертельно поранена цивільна особа", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом порушено кримінальну справа та розпочато службове розслідування.

У Запорізькій області, під час проведення навчань за участі однієї з бригад оперативного командування «Схід», внаслідок ...

Опубліковано Оперативне командування "Схід" Збройних Сил України 28 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області унаслідок обстрілу бойовиків кульове поранення отримав місцевий житель. Місцевий житель отримав поранення на своєму подвір'ї.

"О 7:20 на подвір’ї власного будинку у Жованці отримав кульове поранення у ногу місцевий житель 1972 року народження. Військові надали йому першу невідкладну допомогу та військовим транспортом везуть до лікарні у Бахмут", - повідомляв голова Донецької військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Павло Жебрівський.