ua en ru

У Запоріжжі у школі через розпилення газу із балончика евакуювали 350 осіб

У Запоріжжі у школі через розпилення газу із балончика евакуювали 350 осіб Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Наразі вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітньої

У вівторок, 16 жовтня, у Запоріжжі в Шевченківському районі зі школи було евакуйовано 353 особи через те, що одна з учениць розпилила їдку речовину з газового балончика. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на відділ комунікації поліції Запорізької області.

У поліції повідомляють, що наразі вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітньої. Як зазначається, поліцейські будуть клопотати щодо відрахування підлітка з навчального закладу.

"16 жовтня о 9:35 надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги, що в навчальному закладі у Шевченківському районі Запоріжжя розпилили газовий балончик. Негайно було проведено евакуацію 353 осіб. Поліцейські, які прибули на місце, встановили особу правопорушниці 2004 року народження", - йдеться у повідомленні.

Наразі на місці працюють лікарі швидкої допомоги, які перевіряють стан здоров’я школярів.

Нагадаємо, 26 вересня в у Запоріжжі у шкільній їдальні вже розпилювали газ. А ще раніше в Бердянську учень приніс в школу пістолет і почав ним погрожувати вчителям. Пізніше виявилося, що пістолет стартовий.

Відзначимо, у травні у школі Харкова розпилили перцевий спрей, в результаті чого дітей евакуювали. Після інциденту з симптомами отруєння госпіталізували майже 40 осіб. За попередньою версією, один з учнів розпилив якийсь газ з балончика.