ua en ru

У Запоріжжі у шкільній їдальні розпилили газ

У Запоріжжі у шкільній їдальні розпилили газ Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Внаслідок інциденту даних про постраждалих не повідомляється

В одній зі шкіл Запоріжжя учень розпилив газовий балончик у їдальні. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські, повідомили у відділ комунікації поліції Запорізької області.

Зазначається, що інцидент стався у середу, 26 вересня, у школі, що по вулиці Воронезькій.

"Правоохоронці встановили особу правопорушника, з ним на даний час проводиться профілактична бесіда", - зазначили в поліції.

Наразі правоохоронці проводять перевірки, після чого правоохоронцями буде прийнято рішення стосовно всіх учасників подій.

Двома днями раніше в Бердянську учень приніс в школу пістолет і почав ним погрожувати вчителям. Пізніше виявилося, що пістолет стартовий.

"Звертаємось до батьків із проханням приділяйте більше уваги своїм дітям, цікавтесь, що неповнолітні беруть до школи, не дозволяйте їм приносити до навчального закладу небезпечні предмети. Адже недотримання правил поводження з вибухонебезпечними предметами та зброєю можуть нанести шкоду не тільки вашій дитині, а й оточуючим", - звернулись у поліції.

Нагадаємо, у травні ву школі Харкова розпилили перцевий спрей, в результаті чого дітей евакуювали. Після інциденту з симптомами отруєння госпіталізували майже 40 осіб. За попередньою версією, один з учнів розпилив якийсь газ з балончика.

Після інциденту прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив вжити заходів для запобігання випадків розпилення газу в школах.