ua en ru

Законопроект про реінтеграцію Донбасу незабаром винесуть на громадське обговорення, - Порошенко 

Законопроект про реінтеграцію Донбасу незабаром винесуть на громадське обговорення, - Порошенко  Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Найближчим часом законопроект про реінтеграцію Донбасу буде оприлюднений

Найближчим часом завершиться робота над проектом закону щодо особливостей державної політики з відновлення сувернітету та території Донецької і Луганської областей, після чого документ буде винесений на обговорення з громадськістю і міжнародними партнерами. Про це сьогодні під час щорічного послання у Верховній Раді заявив президент Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завершується робота над законопроектом про особливості державної політики з відновлення сувернітету державного на території Донецької і Луганської областей. Найближчим часом він буде оприлюднений і винесений на обговорення в Україні і серед наших партнерів", - заявив Порошенко.

Президент зазначив, що визначальне слово щодо ініціативи залишиться за Верховною Радою. За словами глави держави, Україна не може відбити у Росії Крим силою, але може створити умови, коли півострів стане для Москви непідйомним тягарем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у законопроекті про реінтеграцію Донбасу поняття антитерористичної операції замінять "операцією по обороні України".