ua en ru

Законопроект про ліквідацію пільг знаходиться на доопрацюванні, - Єфремов

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов назвав тільки припущеннями "колишні наміри народних депутатів вилучити із законопроекту №9127 перехідні положення, які передбачають ліквідацію пільг для 16 категорій громадян". Таку заяву він зробив у ході брифінгу у Верховній Раді, передає кореспондент РБК-Україна.

"Поки припущення такі, що будуть прибрані останні перехідні положення з цього документу. Але це тільки припущення. Остаточно ми зможемо сказати тоді, коли побачимо той документ, який подасть уряд і зареєструє у Верховній Раді", - сказав Єфремов.

За його словами, на сьогоднішній день законопроект №9127 поки відсутній на порядку денному і знаходиться на доопрацюванні. "Як тільки ми побачимо остаточний документ, меморандум, який підписав уряд з громадськими організаціями, свій варіант запропонованого документа, тоді ми ухвалюватимемо остаточне рішення", - відзначив лідер фракції ПР.

Варто відзначити, що на засіданні погоджувальної ради в понеділок згадувалося про те, що законопроект №9127 розглядатиметься в другому читанні в четвер, 20 жовтня. В той же час, за словами Єфремова, на четвер планується розгляд проекту бюджету на 2012 р. в першому читанні, а також законопроект, що передбачає внесення змін до Податкового кодексу України, заздалегідь узгоджений з представниками малого бізнесу.