ua en ru

Затриманому на хабарі судді Голосіївського райсуду Києва повідомлено про підозру

Затриманому на хабарі судді Голосіївського райсуду Києва повідомлено про підозру Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Також про підозру повідомлено спільнику судді

Затриманому напередодні на хабарі судді Голосіївського районного суду Києва повідомлено про підозру. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

"24 квітня 2018 року судді Голосіївського районного суду м. Києва, викритого напередодні детективами НАБУ та прокурорами САП "на гарячому", повідомлено про підозру у вчиненні злочину, кваліфікованого за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України ("Отримання неправомірної вигоди")", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, повідомлення про підозру підписав керівник САП Назар Холодницький.

Крім того, повідомляється, що про підозру повідомлено і його спільнику - колишньому судді цього ж суду, якого також було затримано.

"Наразі вирішується питання про звернення до Вищої ради правосуддя з метою отримання дозволу на притягнення судді до кримінальної відповідальності", - зазначають у САП.

Судді районного суду Києва повідомлено про підозру 24 квітня 2018 року судді Голосіївського районного суду м. Києва,...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 25 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що детективи НАБУ 23 квітня 2018 року затримали на хабарі суддю Голосіївського районного суду Києва. Суддя вимагав 8 тис. доларів за задоволення позову щодо поновлення іншого судді на роботі та виплати йому компенсації в розмірі 1,5 млн гривень.