ua en ru

Затриманому на хабарі голові господарського суду Сумської області обрали запобіжний захід

Затриманому на хабарі голові господарського суду Сумської області обрали запобіжний захід Фото: суд

Повне рішення суду буде виголошено 13 листопада

Затриманому на хабарі понад 26 тис. доларів голові господарського суду Сумської області обрали запобіжний захід. Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) в Facebook.

"8 листопада 2017 року, Солом'янський районний суд Києва частково задовольнив клопотання детективів Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) узгодженого прокурорами САП і обрав запобіжний захід судді господарського суду Сумської області у вигляді застави в розмірі 5 млн гривень", - говорится в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, додатково суд прийняв рішення покласти на підозрюваного наступні процесуальні обов'язки: прибувати на перший виклик детективів, прокурора і суду, не відлучатися за межі населеного пункту без дозволу, здати на збереження детектива паспорт для виїзду з України та інші документи, які надають таке право і тп.

Наголошується, що повне рішення суду буде виголошено 13 листопада і після цього прокурори САП вирішать питання подання апеляційної скарги на зазначене рішення суду.

8 листопада 2017 року, Солом'слов'янський районний суд міста Києва частково задовольнив клопотання детективів НАБУ погоджене ...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 10 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України викрили на отриманні хабара голову Сумського господарського суду.

Так, оперативники спецслужби спільно з працівниками САП і НАБУ задокументували, що суддя вимагав з місцевого бізнесмена більше 26 тис. доларів за "вирішення" земельного питання.