ua en ru

Ювентус - Тоттенхем: анонс матчу

Ювентус - Тоттенхем: анонс матчу Фото: "Ювентус" - "Тоттенхем" (juventus.com)

Готуємося до матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Італійський "Ювентус" і англійський "Тоттенхем" зійдуться в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці туринців.

13 лютого 21:45
Турин, "Ювентус Стедіум"

"Ювентус" і "Тоттенхем" раніше не зустрічалися на європейській арені. Туринський клуб грав у фіналі Ліги чемпіонів двічі за останні три роки. Тепер йому належить непроста дуель з "Тоттенхемом", який набрав найбільше очок на груповому етапі, випередивши діючих чемпіонів - мадридський "Реал".

Орієнтовні склади:

"Ювентус": Буффон; Маттіа Де Шильйо, Бенатія, К'єлліні, Алекс Сандро; Хедіра, Пьянич, Стураро; Дуглас Коста, Ігуаїн, Манджукич
Не зіграють: Куадрадо (пах), Матюйді (стегно), Хеведес (стегно), Диба (стегно), Бардзальї (литковий м'яз), Ліхтштайнер (стегно)
"Висить" на картці: Пьянич
Дозаявлений: Стефан Ліхтштайнер

"Тоттенхем": Льоріс; Тріпп'єр, Санчес, Вертонген; Сон, Дембеле, Дайер, Девіс; Еріксен, Аллі; Кейн
Не зіграє: Алдервейрелд (форма)
"Висить" на картці: Орье
Дозаявлені: Ерік Ламела, Лукас Моура

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Ми знаємо сильні сторони "Тоттенхема" і розуміємо, що в матчі будуть важкі для нас відрізки, оскільки у "Тоттенхема" в атаці є чотири футболісти найвищого рівня. Але ми виросли, особливо в плані впевненості в собі. Потрібно зіграти дуже технічно, інакше у фізичній боротьбі "Тоттенхем" перевершить нас. Треба діяти уважно і якщо змога зберігати баланс. Бо в такий рівний парі навряд чи хтось буде домінувати".

Головний тренер "Тоттенхема" Мауріcіо Почеттіно: "Ювентус" - великий клуб. За останні три роки він двічі грав у фіналі Ліги чемпіонів. Нашу історію не порівняти з історією "Юве", але у нас є план, і ми хочемо дорости до його рівня. Побачимо, чи можемо ми з ним змагатися. Ми повинні показати бажання пройти далі, грати в красивий футбол, забивати голи. Не можна міняти свої принципи. Ми повинні грати агресивно і сміливо, поважати суперника".

Нагадаємо, "Ювентус" виключив орендованого у гельзенкірхенського "Шальке-04" захисника Бенедикта Хеведеса з заявки команди на матчі плей-офф Ліги чемпіонів. Його місце зайняв швейцарець Штефан Ліхтштайнер.