ua en ru

Янукович завтра у "Зоряному" поведе "чоловічу розмову" з деякими депутатами ПР

Президент Віктор Янукович завтра буде зустрічатись в кінотеатрі "Зоряний" з фракцією Партії регіонів, в ході якої з деякими депутатами може відбутися жорстка "чоловіча розмова" Про це сьогодні повідомив народний депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко в ефірі "5 каналу".

"У нас постійно проходять зустрічі фракції, політради, не обов'язково це в "Зоряному", є інші приміщення. Але так, буде зустріч завтра", - заявив він.

На уточнююче питання журналіста про те, чи послідує виключення з фракції ПР депутатів Ігоря Маркова, Нестора Шуфрича та інших, які відмовлялися від підтримки євро інтеграційних законопроектів, Макеєнко відповів: "У нас нічого такого не відбувається. Що стосується особистих висловлювань - нормальне явище. Це і раніше відбувалося".

За його словами, кожний раз, коли збирається фракція, відбуваються жорсткі "чоловічі розмови".

"Різне бувало. Ви пам'ятаєте, про що мова йде. І це нормальне явище, тому що депутати - це самодостатні люди, вони обрані в округах - це не просто. І вони відстоюють свою точку зору, але коли доходить до голосування, будь ласка - дивіться", - заявив Макеєнко.