ua en ru

Янукович висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака в Алжирі

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття Президенту Алжирської Народної Демократичної Республіки Абдельазізу Бутефліці у зв'язку з загибеллю людей унаслідок авіакатастрофи, яка сталася неподалік міста Ум Ель-Буакі.

Президент України Віктор Янукович (на фото) висловив співчуття Президенту Алжирської Народної Демократичної Республіки Абдельазізу Бутефліці у зв'язку з загибеллю людей унаслідок авіакатастрофи, яка сталася неподалік міста Ум Ель-Буакі. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"Від імені народу України та від себе особисто висловлюю глибокі співчуття та прошу Вас, шановний пане Президенте, передати щирі слова підтримки рідним і близьким загиблих", - йдеться у співчутті.

Нагадаємо, раніше Міністерство оборони Алжиру офіційно підтвердило, що в результаті аварії військово-транспортного літака загинули 77 осіб.

Згідно з офіційними даними, на борту літака перебували 74 пасажири і четверо членів екіпажу. Один з пасажирів вижив, його стан оцінюється як вкрай тяжкий.

Військово-транспортний літак виробництва США "Геркулес", що виконував регулярні рейси з м. Таманрассета в м. Константину, врізався в гору Джебель-Ферта в алжирській провінції Ум-ель-Буахі. Ймовірною причиною катастрофи стали погані метеоумови.