ua en ru

Янукович сьогодні здійснить візит до Росії

Президент України Віктор Янукович сьогодні здійснить робочий візит до Росії. Про це повідомляє прес-служба Президента.Під час зустрічі з Президентом Росії Володимиром Путіним Віктор Янукович планує обговорити комплекс актуальних питань українсько-російського співробітництва, передусім в енергетичній та торговельно-економічній сферах.

Увага також приділятиметься виробленню взаємоприйнятного механізму взаємодії України з Митним союзом Росії, Білорусі та Казахстану.

Нагадаємо, посол Російської Федерації в Україні Михайло Зурабов раніше заявляв, що у разі проведення зустрічі Президентів України та Російської Федерації 18 грудня можуть бути підписані домовленості в сфері енергетики. Крім того, за неофіційними даними, одним з головних питань порядку денного українсько-російських переговорів стане можливість участі України в східному інтеграційному процесі.

Як заявляв раніше нардеп з Партії регіонів Вадим Колесніченко, під час цього візиту можуть бути підписані угоди про приєднання до певних домовленостей Митного союзу.

Читайте також: Україна 18 грудня може підписати низку угод з МС по окремих позиціях, - Колесніченко