ua en ru

Янукович доручив створити групу для моніторингу виконання доручень щодо нової соцполітики

Президент України Віктор Янукович доручив створити групу для моніторингу виконання його доручень щодо нової соціальної політики. Про це він заявив в ході розширеного засідання Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хотів би, щоб найближчим часом ми побачили позитивний рух, тому я буду вимагати, щоб уряд створив систему моніторингу виконання усіх поставлених мною програм і звітувало щодо їх виконання", - сказав глава держави.

За його словами, усі міністри та представники органів місцевої влади мають забезпечити щоденний контроль за виконанням цих програм.

"Ми будемо дуже часто з вами зустрічатись... І ми будемо обговорювати у тому числі питання удосконалення цих програм", - додав Президент.

Нагадаємо, раніше Янукович доручив уряду реалізувати ряд завдань щодо нової соцполітики. Зокрема, глава держави доручив забезпечити перерахунок пенсій з 1 травня, підготувати план поетапного підвищення допомоги малозабезпеченим сім'ям до рівня прожиткового мінімуму. Також він доручив втричі збільшити бюджетні витрати на забезпечення житлом ліквідаторів аварії на ЧАЕС та інвалідів війни і підвищити з 1 липня 2012 р. пенсію військовослужбовцям.