ua en ru

З України запускають нові авіарейси в Данію, Німеччину та Польщу

З України запускають нові авіарейси в Данію, Німеччину та Польщу Фото: Wizz Air (flickr.com/Guido Benedetto)

У найближчі 3 дні з Жулян у Києві відправиться 5 нових рейсів

Авіакомпанія-лоукостер Wizz Air відкриває нові рейси в Данію, Німеччину і Польщу з вильотом з Києва. Про це повідомляє ЦТС.

"У найближчі 3 дні з Жулян у Києві відправиться 5 нових рейсів. 25 серпня відкривається напрямок у столицю Данії Копенгаген. 26 серпня стартує рейс з Жулян в німецький аеропорт Франкфурт-Хан, а 27 серпня - у Нюрнберг", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, лоукостер сьогодні відкривається два нових напрямки з Києва - в польські Люблін і Познань. Таким чином авіакомпанія збільшить кількість обслуговуваних маршрутів з аеропорту Київ/Жуляни в Польщу з 4 до 6.

Наголошується, що запуск рейсів за новими напрямами стане можливим завдяки тому, що 24 серпня, в аеропорт в Києві прибув другий літак Wizz Air, який авіакомпанія буде базувати в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Wizz Air оголосила про плани розширити свою діяльність в Україні в 2018 році. Зокрема, компанія додасть третій літак Airbus A320 на свою київську базу в аеропорту "Жуляни" з квітня 2018 року. Протягом того ж місяця запустить два нових маршрути з Києва в Лісабон і Таллінн,