ua en ru

Вибухи під Вінницею: піротехніки почали розміновувати 5-кілометрову зону

Вибухи під Вінницею: піротехніки почали розміновувати 5-кілометрову зону Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

На складах ще триває тління боєприпасів, вибухи практично припинились

Піротехніки почали розміновувати 5-кілометрову зону в районі Килинівки (Вінницька область), де в ніч на 27 вересня сталися вибухи на складі боєприпасів. Про це у Facebook повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Так, коментуючи ситуацію у Калинівці, Гройсман зазначив, що на складах ще триває тління боєприпасів, вибухи практично припинились.

"Загалом, ситуація під контролем: триває повітряна розвідка з метою подальшого застосування літаків для локалізації осередків займань, піротехніки починають розміновувати 5-кілометрову зону, люди повертаються в дальні села", - зазначив він.

По ситуації в Калинівці. На складах ще триває тління боєприпасів, вибухи практично припинились. Загалом, ситуація під ...

Опубліковано Volodymyr Groysman 27 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявляв, що на складах боєприпасів у місті Калинівка Вінницької області не працювала пожежна сигналізація.

"З недоліків, які встановило слідство. Непрацююча пожежна сигналізація. На п'ятдесят відсотків забезпеченості технічними засобами охорони, тобто на п'ятдесят відсотків не були забезпечені", - підкреслив Матіос.