ua en ru

Через вибухи в Чернігівській області евакуйовано 12,3 тис. осіб, - ДСНС

Через вибухи в Чернігівській області евакуйовано 12,3 тис. осіб, - ДСНС Фото: через вибухи в Чернігівській області проводиться евакуація (РБК-Україна)

Наразі на території складу спостерігається пожежа та вибухи з різною інтенсивністю

Через вибухи в Чернігівській області станом на 11 годину 9 жовтня евакуйовано 12,3 тис. осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, наразі на території складу спостерігається пожежа та вибухи з різною інтенсивністю.

"Триває евакуація населення з зони можливого ураження. Евакуйовано 12 300 осіб, залучено 35 автобусів. Працівниками Нацполіції здійснюється патрулювання населених пунктів. Взято під охорону об'єкти критичної інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у ДСНС повідомили, що з 04:22 ранку в радіусі 30 км над місцем вибухів у Чернігівській області закрито повітряний простір, також призупинено рух залізничного та автомобільного транспорту. А о пів на шосту ранку було припинено електро- та газопостачання в населених пунктах, що попадають в зону можливого ураження.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що внаслідок вибухів на складі боєприпасів в Ічні з районної лікарні міста евакуювали 163 пацієнтів.

Зазначимо, за даними Генштабу, пожежею охоплено п'ять сховищ військового арсеналу в Ічнянському районі Чернігівської області.