ua en ru

Вибух у Затоці: поліція підозрює потерпілого у підготовці підпалу бази

Вибух у Затоці: поліція підозрює потерпілого у підготовці підпалу бази Фото: на базі в Затоці стався вибух (od.npu.gov.ua)

На даний момент можливий винуватець вибуху перебуває у комі

Поліція підозрює чоловіка, постраждалого від вибуху горючої суміші на одній з баз відпочинку в Затоці (Одеська область) у підготовці підпалу. Про це повідомив начальник ГУНП України в Одеській області Дмитро Головін.

За його словами, зараз чоловік перебуває в комі, в нього 70% опіків тіла, тому правоохоронці не мають можливості допитати його.

"Попередньо встановлено, що вибух стався на першому поверсі в результаті загоряння газоповітряної суміші при підготовці до можливого підпалу зазначеного приміщення. Зараз один з потенційних підозрюваних затриманий, перебуває в медичному закладі з співробітниками поліції", - повідомив Головін.

Він пояснив, що підозри поліції ґрунтуються на записи з камер спостереження, які зафіксували, що саме потерпілий чоловік знаходився на балконі кімнати і в момент підриву намагався швидко сховатися від вибухової хвилі.

Нагадаємо, у селищі Затока Одеської області на базі відпочинку у вівторок, 22 травня, стався вибух, в результаті якого один з відпочиваючих отримав термічні опіки рук, ніг та обличчя.