ua en ru

У Затоці стався вибух на базі відпочинку, є постраждалий

У Затоці стався вибух на базі відпочинку, є постраждалий Фото: вибух у Затоці (od.npu.gov.ua)

Попередня причина - вибух газо-повітряної суміші при підготовці до підпалу

У селищі Затока Одеської області на базі відпочинку у вівторок, 22 травня, стався вибух, у результаті якого один з відпочивальників отримав термічні опіки рук, ніг та обличчя. Про це повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

"Близько шостої години вечора до поліції надійшло повідомлення про те, що на території бази відпочинку у селищі Затока стався вибух, в результаті якого один з відпочиваючих отримав термічні опіки", - йдеться у повідомленні.

Постраждалого 27-річного чоловіка доправлено до лікарні.

Причини та обставини вибуху з’ясовуються, на місці події працюють вибухотехніки та посилена слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського відділу поліції.

Попередня причина - вибух газо-повітряної суміші при підготовці до підпалу.

У Затоці стався вибух на базі відпочинку, є постраждалийУ Затоці стався вибух на базі відпочинку, є постраждалийУ Затоці стався вибух на базі відпочинку, є постраждалийУ Затоці стався вибух на базі відпочинку, є постраждалийУ Затоці стався вибух на базі відпочинку, є постраждалий

Фото: наслідки вибуху в Затоці

Вирішується питання про внесення відомостей за фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в окупованому Дебальцевому вдень у вівторок, 22 травня, стався вибух рейсового автобуса, за попередніми даними, одна людина загинула, двоє постраждали.