ua en ru

Вибух у суді Дніпропетровської області: кількість поранених зросла

Вибух у суді Дніпропетровської області: кількість поранених зросла Фото: Нікопольський суд (court.gov.ua)

Від вибуху постраждали секретар судового засідання, стажер суду та відвідувач, поліцейські конвою та обвинувачені

Внаслідок вибухів двох гранат у залі засідань Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області поранення отримали 10 осіб, передає прес-центр судової влади України.

Зазначається, що вибухи сталися у четвер, 30 листопада, близько 11.20 год після оголошення колегією суддів перерви по кримінальній справі.

"Один чоловік загинув, 10 осіб звернулося за допомогою. Від вибуху постраждали секретар судового засідання, стажер суду та відвідувач, поліцейські конвою та обвинувачені", - йдеться у повідомленні.

Вибух у суді Дніпропетровської області: кількість поранених зрослаВибух у суді Дніпропетровської області: кількість поранених зрослаВибух у суді Дніпропетровської області: кількість поранених зросла

Відомо, що гранату проніс до зали засідань батько потерпілого, який кинув її у бік обвинувачених. Від вибуху чоловік загинув на місці. Наразі працівників суду евакуйовано. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок вибуху двох гранат у Нікопольському суді дістали поранення 7 людей. Загиблий - чоловік, що підірвав гранати.