ua en ru

Вибух будинку в Києві: рятувальники дістали двох людей з-під завалів

Вибух будинку в Києві: рятувальники дістали двох людей з-під завалів Фото: вибух у житловому будинку в Києві (facebook.com/golsvkiev)

ДСНС поки не може підтвердити інформацію про загиблого в результаті вибуху будинку в Києві

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій дістали двох людей з-під завалів будинку в Голосіївському районі, де сьогодні стався вибух. Про це РБК-Україна спікер ДСНС Світлана Водолага.

"Двох людей ми дістали - чоловіка і жінку, і начебто, як пройшла інформація, що жінка померла в машині швидкої допомоги, але підтвердження ми ще не отримали", - сказала Водолага.

Нагадаємо, сьогодні у Голосіївському районі Києва стався вибух у житловому будинку. Начальник відділу комунікації Нацполиции Києва Оксана Блищик повідомила, що в результаті вибуху постраждали двоє осіба.

"Ситуація в Голосіївський район: попередньо - вибух побутового газу в житловому будинку. Обвалилося перекриття між поверхами, двох людей госпіталізували з тілесними ушкодженнями. На місці працюють всі рятувальні служби, слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Рятувальники проводять евакуацію і розбирають завали", - написала Блищик.