ua en ru

Виплата надбавок київським бюджетникам буде залежати від прямого розпорядника бюджетної організації, - О.Попов

Виплата надбавок київським медикам і вчителям на рівні 20% від розміру зарплати буде залежати безпосередньо від головного розпорядника тієї чи іншої київської бюджетної організації. Про це заявив на сьогоднішній прес-конференції голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.
"У межах виділених коштів і асигнувань головні розпорядники коштів можуть приймати рішення про додаткове фінансування у тому числі і цих надбавок, якщо є така можливість в рамках виділеного бюджету. Ми не відмінили те рішення, яке було прийнято в 2007 р. міською радою, але я хочу підкреслити, що і в 2010 і в 2009 рр. і, наскільки я знаю, і в 2008 р. вони вже не фінансувалися, бо не вистачало коштів для їх повної виплати", - зазначив О.Попов.
Таким чином, за словами О.Попова, може бути так, що в окремих бюджетних організаціях "ця програма буде працювати на повну, а в інших ні. Це залежить від того, як в рамках бюджету головні розпорядники зможуть використовувати таке рішення".