ua en ru

Випав з вікна: у Москві загинув віце-президент "Лукойлу"

Випав з вікна: у Москві загинув віце-президент "Лукойлу" Фото: віце-президент "Лукойлу" Равіль Маганов (росЗМІ)

У Москві загинув віце-президент "Лукойлу" Равіль Маганов. 67-річний топ-менеджер випав з вікна лікарні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Інтерфакс".

Повідомляється, що віце-президент "Лукойлу" викинувся з шостого поверху Центральної клінічної лікарні на вулиці Маршала Тимошенка в Москві. Від отриманих травм він помер на місці, його тіло виявив медичний персонал. Причини події поки не встановлені, в лікарні працює поліція.

У структурах "Лукойлу" Маганов працював з 1993 року. У 2006 році був призначений першим віце-президентом. У 2020 році, після смерті голови ради директорів нафтової компанії Валерія Грайфера, очолив раду і покинув правління.

Оновлено. За даними Telegram-каналу "Baza", Равіль Маганов міг випадково випасти з палати під час куріння. Там був балкон, не призначений для виходу, а на вікні знайшли пачку цигарок.

"Він випав з боку фасаду головного корпусу ЦКЛ, який знаходиться на ремонті. Камер спостереження там зараз немає. Однак саме з того боку є балкони, не призначені для пацієнтів", - йдеться у повідомленні.

Як пише "Baza", сам Маганов лежав у лікарні на плановому обстеженні через давню патологію - у нього були проблеми із серцем. При цьому в сусідній палаті була його дружина. Жодних передсмертних записок він не залишив.

"Крім того, це вже шоста за рік смерть, пов'язана з нафтогазовою галуззю", - додають автори.

У прес-службі "Лукойлу" заявили, що Маганов помер після тяжкої хвороби.