ua en ru

Вибори мера Василькова не можливо було сфальсифікувати, - Сабадаш

Вибори міського голови Василькова не можливо було сфальсифікувати. Вибори відбулися, а порушення були незначними. Про це заявив переможець виборів міського голови м. Василькова, представник Партії регіонів Володимир Сабадаш в ефірі "5 каналу".

"Я переконаній, що вибори відбулися, порушення були незначними... влада зробила все, щоб організувати ці вибори. Я вважаю, що вони не могли бути сфальсифіковані. На дільницях були народні депутати партії "Удар", по два, по одному чоловіку виставляли. Я вважаю, що просто не можливо було сфальсифікувати ці вибори", - заявив Сабадаш.

На питання ведучого про те, що спостерігачами від громадських організацій і від опозицію були зафіксовані факти фальсифікації, зокрема підвезення на виборчі дільниці організованих груп виборців, Сабадаш відповів: "За підвіз мені нічого не відомо".

Але згодом додав: "Ми фіксували такі самі факти".

На питання ведучого, чи були це підвози виборців з боку опозиції, Сабадаш відповів: "Мені про це нічого не відомо".

Разом з тим, він підкреслив, що питання чесності виборів можна вирішити у законний спосіб.

"Нехай ті, хто виявив такі порушення звертаються... Давайте будемо вирішувати питання у законній спосіб. Тому що такі звинувачення можуть лунати на адресу будь-якого кандидата на посаду міського голови", - заявив Сабадаш.

Читайте також: У Василькові на виборах мера перемагає кандидат ПР, - "Опора"