ua en ru

Негода в Україні: у Запорізькій області тимчасово обмежено рух вантажівок

Негода в Україні: у Запорізькій області тимчасово обмежено рух вантажівок Фото: снігопад (РБК-Україна)

Обмежено рух з 21:30 22 січня до 08:00 23 січня

Через негоду в Україні на деяких ділянках дороги в Запорізькій області обмежили рух для вантажівок. Про це повідомляє прес-центр Служби Автомобільних Доріг (САД) в Запорізькій області.

"У зв'язку з погіршенням погодних умов у вигляді сильного снігопаду, хуртовини, пориви вітру від 15 до 20 м/с, та з метою недопущення заторів автотранспорту, а також для оперативної розчистки доріг від снігу, обмежено рух великовагових і маршрутних транспортних засобів на ділянці автомобільної дороги М -18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, км 296+000 - км 340+000 (м. Запоріжжя - м.Василівка) з 21:30 22.01 до 08:00 23.01.2018 р.", - йдеться в заяві.

Також САД в Запорізькій області пропонує на час погіршення погоди утриматися від поїздок на далекі відстані і закликає бути обережними на дорогах.

"Обов'язково перевірте технічний стан авто, подбайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектора і перевірте запас палива. Водіїв великовантажних транспортних засобів необхідно мати зимову гуму, противідкатні упори, ланцюги протиковзання", - додали в службі автомобільних доріг.

Нагадаємо, у Києві 23 січня частково обмежать рух транспорту по Московському мосту.