ua en ru

ЗСУ на півдні знищили російський Су-24М і понад 30 окупантів

ЗСУ на півдні знищили російський Су-24М і понад 30 окупантів Фото: ЗСУ на півдні знищили російський Су-24М і більше 30 окупантів (facebook.com/aviacionmilitar am)

На південних рубежах захисту українські військові знищили ворожий бомбардувальник Су-24М, 31 одиницю російської техніки та 33 загарбники.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Ворог силами до двох взводів за підтримки двох БМД-2 і танка Т-72 веденням штурмових дій в напрямку з Архангельського на Іванівку намагався поліпшити своє становище. Успіху не мав, втративши одну БМД-2 і значний відсоток живої сили, відступив.

ОК "Південь" повідомляє, що українська авіація за минулу добу завдала 13 ударів по противнику, в районі Чкалового знищено надзвуковий ворожий бомбардувальник Су-24М.

Ракетно-артилерійські підрозділи виконали 285 вогневих завдань. У тому числі по трьох районах зосередження живої сили, озброєння і техніки в Голій Пристані, Дудчанах і Криничанці, по складах боєприпасів в тих же Дудчанах і Садовому, по пункту управління безпілотниками в Комишанах.

Під щільним вогневим контролем перебували Каховський міст і переправа в Дар'ївці. Окупанти не мали жодної можливості ними користуватися.

Як повідомляє командування, у Чорному морі, укриваючись в безпечному районі, маневрують 15 бойових ворожих кораблів.

Серед них - 2 ракетоносії, надводний і підводний, що мають в сумі 12 ракет напоготові.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що бійці Збройних сил України звільнили село Киселівка (Херсонська область). Тепер від Херсона їх відділяє тільки Чорнобаївка.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.