ua en ru

ВСУ проводять навчання по форсуванню рік і захоплення об'єктів інфраструктури

ВСУ проводять навчання по форсуванню рік і захоплення об'єктів інфраструктури Фото: ЗСУ провели навчання в Дніпропетровській області

У Дніпропетровській області тривають тактичні навчання військовослужбовців

Військовослужбовці 25-ї окремої повітряно-десантної бригади високомобільних десантних військ Збройних сил України у Дніпропетровській області провели батальйонні тактичні навчання по форсуванню рік і захоплення об'єктів інфраструктури. Про це повідомляє прес-служба ВДВ Збройних Сил України.

"Навчання почалося з висунення десантників до водної перешкоди і "захоплення мосту", - наголошується в повідомленні.


Як відзначається, під час навчання, склад здійснив висунення у визначений район і почав рейдові дії в тилу умовного противника. Їх призначення - дезорганізувати систему управління і знищити артилерійські підрозділи для забезпечення контрнаступу основних сил.

ВСУ проводять навчання по форсуванню рік і захоплення об'єктів інфраструктуриФото: Десантники здійснили "рейдові дії"

"Крилаті піхотинці захопили об'єкт, забезпечивши прохід передового загону на ділянці форсування водної перешкоди. Після форсування передовий загін захопив плацдарм на протилежному березі", - зазначено в повідомленні.

ВСУ проводять навчання по форсуванню рік і захоплення об'єктів інфраструктуриФото: ЗСУ провели навчання в Дніпропетровської області

Також провівши дорозвідку маршрутів висування і розташування противника в смузі ведення рейдових дій, десантники висунулися, розвернувшись в бойовий порядок.

Нагадаємо, раніше Україна провела масштабні навчання з висадки повітряного десанту.