ua en ru

Всім постраждалим при зіткненні автобусів в Волинській обл. надана необхідна меддопомога, - Вілкул

Всім постраждалим при зіткненні двох автобусів на автодорозі сполученням Луцьк-Ковель в Волинській обл. надана необхідна медична допомога. Про це заявив віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул, який прибув на місце ДТП, повідомила прес-служба заявив віце-прем'єр-міністра.

"Потерпілих госпіталізували до Ковельської центральної районної лікарні, з них 22 громадянина Республіки Білорусь та 9 громадян України. Потерпілим надається кваліфікована медична допомога. Решту учасників аварії доправлено до м. Ковеля у санаторій матері та дитини "Турія", де організовано тимчасове перебування та медичний нагляд. Із потерпілими працюють психологи. Медзаклади забезпечені всіма потрібними медикаментами та обладнанням. Ситуація знаходиться під контролем уряду", - заявив Вілкул.

Він зазначив, що наразі 5 травмованих знаходиться у стабільно важкому стані. Уже проведено 2 операції та 3 ще тривають.

"Ми вже зв'язалися з посольством Білорусі в Україні і з Мінськом. Очікуємо прибуття працівників посольства і представників Республіки Білорусь", - сказав віце-прем'єр.

Нагадаємо, аварія сталася 11 липня о 7:25 на автодорозі М-19 сполученням Луцьк-Ковель у районі села Воля-Любитівська, Ковельського району Волинської обл.

За попередніми даними, в результаті аварії, загинуло 8 людей (з них одна дитина - громадянин Білорусі, 2000 р.н.), 31 людина (з низ 16 дітей) - травмована.

Читайте також: Кількість загиблих у ДТП за участю автобусів у Волинській обл. збільшилася до 8 осіб, - ГосЧС