ua en ru

Вселенський патріархат заявив про масовані кібератаки, - Клімкін

Вселенський патріархат заявив про масовані кібератаки, - Клімкін Фото: Павло Клімкін (УНІАН)

Кібератаки останнім часом здійснюються також і щодо екзархів

Останнім часом на Вселенський патріархат почали здійснюватись масовані кібератаки. Про це повідомив мінстр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що сьогодні, 17 вересня, він зустрівся з екзархами його Всесвятості Вселенського Патріарха. Під час розмови і була озвучена інформація про кібератаки.

"Останнім часом і на Фанар, і на Вселенський патріархат, і на самих екзархів відбуваються масовані кібератаки. От дійсно, для тих, хто за цим стоїть, немає нічого святого" - написав міністр.

Вселенський патріархат заявив про масовані кібератаки, - Клімкін

Нагадаємо, до України прибули екзархи Вселенського патріархату в рамках підготовки до надання автокефалії Українській православній церкві. Делегація під час зустрічі із президентом Петром Порошенко заявила, що прибула до Києва працювати над вже вирішеним питанням.

Як заявив в інтерв'ю РБК-Україна предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет, Вселенський патріархат може прийняти рішення про надання автокефалії Українській помісній церкві на синоді 9-11 жовтня.