ua en ru

Т.в.о. міністра охорони здоров'я відсторонив 6 радників Мусія

Тимчасово виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України, заступник міністра охорони здоров'я - керівник апарату Василь Лазоришинець відсторонив 6 радників міністра охорони здоров'я України на громадських засадах.

Тимчасово виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України, заступник міністра охорони здоров'я - керівник апарату Василь Лазоришинець відсторонив 6 радників міністра охорони здоров'я України на громадських засадах. Про це йдеться в наказі т.в.о голови МОЗ N 507-к від 01 жовтня 2014 р.

У зв'язку з відстороненням Мусія Олега Степановича, Міністра охорони здоров'я України від виконання повноважень за посадою...Відсторонити з 2 жовтня 2014 р. від виконання повноважень радників міністра охорони здоров'я України на громадських засадах: Олену Євстігнеєву, Пилипа Снєгірьова, Ігоря Найду, Олену Єскіну, Івана Поліщука та Павла Феднова", - йдеться в документі.

Контроль за виконанням наказу Лазоришинець залишив за собою.

Нагадаємо, 1 жовтня 2014 р. розпорядженням № 889-р Кабмін тимчасово поклав виконання обов'язків міністра охорони здоров'я України на заступника міністра охорони здоров'я України - керівника апарату Василя Лазоришинця.

На засіданні 1 жовтня 2014 р. Кабмін відсторонив від посади міністра охорони здоров'я Олега Мусія і звільнив першого заступника міністра Руслана Салютина.