ua en ru

ВР затвердила порядку денного на пленарний тиждень

Верховна Рада України затвердила порядок денний на пленарний тиждень 5-8 листопада 2013 р. За відповідне рішення проголосували 366 народних депутатів, проти - 0, утримався - 1 нардеп.

Як заявив спікер Верховної Ради України Володимир Рибак, народні депутати України на нараді керівників фракцій у спікера парламенту домовилися, що в четвер, 7 листопада 2013 р., ВР розгляне чотири закони про лікування засуджених за кордоном, які дозволяють звільнити Юлію Тимошенко.

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк підкреслив, що опозиція готова проголосувати за затвердження порядку денного на пленарний тиждень парламенту, якщо депутати Партії регіонів - члени комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності завтра (в середу) у повному складі з'являться на засідання комітету, де будуть розглядатися ці чотири законопроекти.

Яценюк також зазначив: "Ми домовилися у вас в кабінеті (у Рибака), що ми ставимо на голосування законопроекти в четвер в наступному порядку: перший законопроект, як передбачено на порядку денному - це законопроект 3461 народного депутата Лабунської про внесення змін до статті 74 Кримінального кодексу і далі по порядку денному так, як у вас в розданому секретаріатом ВР порядку денному на тиждень".