ua en ru

ВР підтримала зняття недоторканності з Добкіна

ВР підтримала зняття недоторканності з Добкіна Фото: Михайло Добкін (УНІАН)

За відповідне рішення проголосували 288 депутатів

Верховна Рада України підтримала зняття недоторканності з народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна. За відповідне рішення проголосували 288 нардепів, передає кореспондент РБК-Україна.

"288 - за. Рішення прийняте", - оголосив голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Нагадаємо, раніше Добкін заявляв, що звернеться до Верховної Ради України з проханням підтримати подання генерального прокурора Юрія Луценка і зняти з нього недоторканність.

Як повідомлялося, комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України від 12 липня 2017 року розгляне подання Генеральної прокуратури України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Михайла Добкіна.

Луценко вніс в Раду подання про притягнення нардепа Добкіна до кримінальної відповідальності. "Вніс до ВР подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата М.Добкіна, в діях якого вбачаються ознаки навмисного змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок м Харкова вартістю більше 220 млн гривень ", - повідомив глава ГПУ.