ua en ru

Вперше на ринку України та СНД - автобоксы MLux

З 1 червня 2012 року в Україні стартують продажі автобоксов (багажників для автомобілів) торговельної марки MLux.

Останнім часом автобоксы набирають все більшу популярність серед автомобілістів. Ці легкі і зручні закриті багажники без праці встановлюються на дах автомобіля і прекрасно підходять для транспортування габаритних речей на різні відстані при будь-яких погодних умовах.

MLux пропонує широкий вибір автобоксов довжиною від 109 до 232 см і місткістю від 110 л до 450 л, найбільш затребуваних кольорів (чорні, сірі, комбіновані). Привабливий зовнішній вигляд автобокса MLux дозволяє розцінювати його як дизайнерський елемент екстер'єру автомобіля.

Всі автобоксы MLux виготовлені з спеціального міцного АВС-пластика, який оберігає багаж від зовнішніх пошкоджень і забезпечує стійкість при русі автомобіля. Надійні замки і одночасна фіксація в декількох точках гарантують захист від злому.

В асортименті автобоксов MLux присутні моделі, які мають двосторонню систему відкриття (як з лівого, так і з правого боку) для додаткового зручності вантаження-вивантаження багажу, також є моделі з варіантом відкриття «ззаду».

Комплект з двох поперечок MLux допоможе швидко і надійно зафіксувати автобокс, а також зняти його при необхідності. Вибір поперечок слід проводити у відповідності з характеристиками автомобіля.

Якщо Ви любите подорожувати на автомобілі, якщо Вас приваблює відпочинок на природі, якщо Ви ведете активний спосіб життя і возите за собою спортивне спорядження - автобокс MLux стане незамінним в будь-якій поїздці.

Більш детально ознайомитися з характеристиками автобоксов і поперечок MLux Ви можете на сайті офіційного представництва MLux в Україні: http://www.mlux.com.ua/.