ua en ru

Наглядова рада "Укрнафти" 12 травня розгляне питання досудової санації компанії

Наглядова рада "Укрнафти" 12 травня розгляне питання досудової санації компанії Фото: "Укрнафта" планує пройти процедуру санації

Також планується розглянути питання поточного фінансового стану компанії

Наглядова рада ПАТ "Укрнафта" 12 травня планує надати згоду на підготовку до введення процедури досудової санації компанії. Про це йдеться в документі, текст якого має в своєму розпорядженні РБК-Україна.

"Повідомляю, що засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта" відбудеться 12 травня 2016 року о 14:00", - йдеться в документі.

Зокрема, в ході засідання планується розглянути питання поточного фінансового стану ВАТ "Укрнафта" з метою визначення наявності ознак неплатоспроможності компанії. А також необхідності проведення заходів щодо фінансового оздоровлення та відновлення платоспроможності.

Разом з тим, заплановано надання згоди на підготовку до введення процедури санації ВАТ "Укрнафта" до порушення провадження у справі про банкрутство та заходів, пов'язаних з цією процедурою.

"Надання доручення правлінню ПАТ "Укрнафта" на розробку проекту плану санації та здійснення необхідних заходів для введення (ініціювання) процедури санації ВАТ "Укрнафта" до порушення провадження у справі про банкрутство", - наголошується в документі.

Зазначимо, що також заплановано прийняття рішення про скликання та проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ "Укрнафта" для надання згоди на введення процедури санації компанії.

Нагадаємо, раніше "Укрнафта" пропонувала погасити борг за рахунок оформлення газу "Укртрансгазу" в якості застави.