ua en ru

Військових у зоні АТО обстріляли 22 рази: гатили з БПМ і мінометів

Військових у зоні АТО обстріляли 22 рази: гатили з БПМ і мінометів Фото: речник АТО

У Зайцевому бойовики застосували гранатомети та великокаліберні кулемети

Із початку доби проросійські бойовики 22 рази порушували режим так званої тиші: обстрілювали українських військових із мінометів та БМП. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Зі стрілецької зброї та гранатометів ворог вів вогонь по наших опорних пунктах в Опитному, Пісках та на шахті Бутівка. У районі Мар'їнки працював снайпер противника", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що по українських укріпленнях у Зайцевому бойовики застосували гранатомети та великокаліберні кулемети, а по опорних пунктах у Майорську і Троїцькому вели вогонь ще й із мінометів.

"Із напрямку Старомихайлівки противник із мінометів калібру 82 та 120 мм обстріляв наші позиції в Красногорівці. Окрім того, ворог застосував тут великокаліберні кулемети та БМП", - доповіли у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 06 лютого 2016 року:НЗФ так званої ДНР продовжують обстріли пози...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 лютого 2016 р.

Нагадаємо, раніше сьогодні речник АТО повідомляв, що на Донбасі за минулу добу, 5 лютого, в результаті бойових дій було поранено 11 українських військовослужбовців, загиблих немає.