ua en ru

Vodafone дістанеться до однієї з найдавніших фортець України

Vodafone дістанеться до однієї з найдавніших фортець України Фото: мобільний оператор "Водафон" в Україні

Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі мобільного оператора

Мобільний оператор "Vodafone Україна" розпочав оновлення мобільної мережі в місті Хотин Чернівецької області. Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі компанії.

Все обладнання, яке забезпечує мобільний зв'язок у місті, буде замінено на сучасне - з підтримкою 3G від провідних зарубіжних виробників. В оновленій мережі абонентам буде доступний швидкісний мобільний Інтернет.


Також у мережі нового покоління можна буде користуватися новими, не доступними раніше послугами, як мобільне телебачення.

Після модернізації клієнти Vodafone в Хотині зможуть користуватися поліпшеною якістю передачі голосу. Оператор обслуговує у 3G не тільки інтернет-трафік, але і дзвінки, так як використовує для надання послуг 3G всі три несучі частоти.

В мережах 3G Vodafone Україна обриви голосових з'єднань не перевищують 0,14%, що не тільки відповідає світовим стандартам якості групи Vodafone, але навіть перевищує встановлені еталонні показники.

Роботи щодо заміни обладнання в Хотині будуть проходити в світлий час доби з 10 по 16 травня. Під час перемикання обладнання та налаштування мережі можливі тимчасові складнощі з доступом до послуг мобільного зв'язку.

Сьогодні абонентам "Vodafone Україна" доступна 3G мережу, яка охоплює найбільшу кількість обласних центрів у країні – це 19 обласних центрів та їх передмістя: Київ, Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Одеса, Херсон, Луцьк, Чернігів, Миколаїв, Суми, Полтава, Кіровоград, Дніпропетровськ, Рівне, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль і Дніпропетровськ.

Нагадаємо, раніше "Водафон" став основним постачальником мобільних послуг для "Міжнародних авіаліній України" (МАУ).