ua en ru

Основним постачальником мобільних послуг для МАУ став Vodafone

Основним постачальником мобільних послуг для МАУ став Vodafone Фото: "Водафон" розширює свої сервіси (AirShapeEurope)

Про це сьогодні повідомили у прес-службі мобільного оператора

Компанія "Vodafone Україна" стала основним мобільним оператором авіаперевізника "Міжнародні авіалінії України". Про це сьогодні РБК-Україна повідомили у прес-службі телеком-компанії.

Як зазначається, "Водафон" запропонував найвигідніші умови серед усіх мобільних операторів, що взяли участь у відборі.


При цьому МАУ прийняла рішення не тільки продовжити, але і розширити співпрацю з оператором, в результаті чого до мережі "Vodafone Україна" було переведено додатково 350 SIM-карт.

Тепер усі співробітники авіакомпанії користуються голосовим зв'язком і 3G-інтернетом у мережі "Vodafone в Україні" та Європі.

Як зазначив начальник департаменту бізнес-ринку "Vodafone Україна" Леонід Полупан, для МАУ представлено ексклюзивний пакет послуг, який відповідає специфічним запитам такого клієнта, як авіакомпанія.

"Наприклад, завдяки переходу на "Vodafone Україна" в минулому році МАУ заощадила на послугах роумінгу більше 50%. Символічно, що провідний авіаперевізник України, який надає послуги на міжнародних маршрутах, здебільшого - у Європі, обрав зв'язок від найбільшого європейського бренду. Глобальна присутність Vodafone дозволяє надавати нашим клієнтам унікальні для українського ринку продукти і гарантувати високу якість послуг та обслуговування в Україні і за кордоном", - додав Полупан.

Крім підключення нових мобільних номерів "Vodafone Україна" працює над низкою проектів для МАУ – це фіксований зв'язок, роумінг-послуги у країнах присутності авіакомпанії, програми лояльності для абонентів "Водафона" і клієнтів МАУ.

Cьогодні абонентам "Vodafone Україна" доступна мережа 3G, яка охоплює найбільшу кількість обласних центрів у країні – це 19 обласних центрів та їх передмістя: Київ, Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Одеса, Херсон, Луцьк, Чернігів, Миколаїв, Суми, Полтава, Кіровоград, Дніпропетровськ, Рівне, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль і Дніпропетровськ.

В рамках другого етапу розвитку мережі Vodafone значно збільшує масштаби 3G-покриття, а швидкісний мобільний Інтернет стає доступним для мешканців районних центрів та невеликих населених пунктів.

Нагадаємо, що з 1 травня 2016 Vodafone України розширює лінійку тарифів для бізнесу, пропонуючи українським компаніям відразу два нових тарифи Vodafone Red Business, які підійдуть керівникам і активним користувачам мобільного зв'язку.