ua en ru

Влада зобов'язана дослухатись до позиції людей, які вийшли на Майдан, - нардеп від ПР

Влада зобов'язана дослухатись до позиції людей, які вийшли на Майдан вважає народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов.

Влада зобов'язана дослухатись до позиції людей, які вийшли на Майдан вважає народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов. Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Я спілкувався з людьми на Євромайдані, я стовідсотково погоджуюсь і впевнений, що на Євромайдан вийшли нормальні люди, щоб там не казали. Це люди, з якими потрібно спілкуватись, які цікавляться ситуацією, які вболівають за ситуацію в країні. З одного боку вони обурені порушеннями, які відбувались: побиттям людей, зневагою до людей. І вони це роблять щиро", - зазначив Лук'янов.

"Діалог, який мусив з ними відбуватися - в повній мірі не відбувався. Більш того, нажаль, більшість представників цих людей спілкувались лише через політичні партії, прямого діалогу не відбулось і не склалося - це я вважаю помилковим, тому що дослухатися безпосередньо людей на Майдані було і є зобов'язання влади", - наголосив регіонал.