ua en ru

У Вінницькій ОДА підтвердили, що через вибухи під Калинівкою постраждали дві жінки

У Вінницькій ОДА підтвердили, що через вибухи під Калинівкою постраждали дві жінки Фото: пожежні під Калинівкою (dsns.gov.ua)

У Вінницькій ОДА заявили, що травми постраждалих неважкі

Через вибухи на складі боєприпасів Міністерства оборони України під Калинівкою (Вінницька область) постраждали дві жінки. Про це повідомив перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Гижко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Дві жінки звернулися за медичною допомогою, неважкі травми", - зазначив Гижко.

Нагадаємо, раніше "Громадське" повідомляло, що в штаб в смт Стрижавка доставили жінку з переломом стегна та жінку з черепно-мозковою травмою.

Пожежа на території арсеналу Міністерства оборони України під Калинівкою почалася ввечері 26 вересня. У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що з прилеглих територій евакуювали 24 тис. осіб.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що територія можливого ураження від вибухів становить близько 5 кілометрів. Під евакуацію потрапили Калинівка та ряд сіл, які знаходяться поруч. Він пообіцяв, що влада зробить все, щоб максимально швидко відновити нормальне життя в районі складу боєприпасів.