ua en ru

У Вінницькій області невідомі підпалили сміттєвий полігон

У Вінницькій області невідомі підпалили сміттєвий полігон Фото: пожежна машина (УНІАН)

Пригода сталася в селі Стадниця

У Вінницькій області поблизу села Стадниця 31 серпня невідомі навмисно підпалили сміттєвий полігон, а пожежа знімали квадрокоптером. Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

Повідомляється, що 31 серпня працівники вінницького міського полігону твердих побутових відходів поблизу села Стадниця помітили над звалищем дим від пожежі. Пожежу швидко ліквідували, однак під час його гасіння помітили, що над місцем пожежі ведеться зйомка квадрокоптером. Під час обходу території звалища начальник полігону помітив машину з Закарпатськими номерами, з якої руководствовали зйомкою.

"Площа загорання була невеликою, близько 20 кв м. Так як у нас завжди є заскладированная земля для технологічної пересипки, і поруч був навантажувач, вогонь дуже швидко загасили, але робітники помітили над головами квадрокоптер", - розповідає директор КП "Ековін" Петра Гриневич.

Він зазначив, що після завершення робіт начальник полігону пішов обходити територію і помітив, що на одній з доріг стояла машина, в якій було троє невідомих. Вони відразу ж втекли з місця злочину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селі Луганеское Донецької області бойовики підпалили ліс і поля, в результаті чого згоріли декілька будинків місцевих жителів.