ua en ru

У Вінницькій області автомобіль врізався у дерево і загорівся, загинули 4 людини

У Вінницькій області автомобіль врізався у дерево і загорівся, загинули 4 людини Фото: водій і пасажири загинули на місці пригоди

За попередніми даними слідства, водій автомобіля заснув за кермом

У Виннницкой області в результаті зіткнення автомобіля Dacia Logan з деревом загинули чотири людини. Про це повідомляє прес-служба національної поліції в області.

"14 червня в Могилів-Подільському районі в аварії загинули четверо чоловіків. Автомобіль Dacia Logan з'їхав з дороги, зіткнувся з деревом і загорівся. Водій і пасажири загинули на місці події. Рятувальним службам, ні водія, ні пасажирів врятувати не вдалося. Автомобіль згорів миттєво", - йдеться в повідомленні.

У Вінницькій області автомобіль врізався у дерево і загорівся, загинули 4 людини

Фото: загоряння автомобіля, швидше за все, сталася через розгерметизація газового балону.

За попередніми даними слідства, водій автомобіля заснув за кермом, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з деревом. Одна з версій займання автомобіля - розгерметизація газобалонного обладнання внаслідок удару.


"У салоні знаходилися водій і троє пасажирів. Всі вони жителі Мурованокуриловецького району, у віці від 40 до 47 років. Чоловіки поверталися з Києва додому, де, попередньо, були на заробітках", - йдеться в повідомленні.

У Вінницькій області автомобіль врізався у дерево і загорівся, загинули 4 людиниФото: автомобіль згорів миттєво.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб)

Нагадаємо, 13 червня в Донецькій області, між Слов'янською і Краматорському, водій автомобіля Honda Accord не впорався з керуванням і врізався в стійку білборда. Від отриманих травм 25-річний співробітник кримінальної поліції ГУ Нацполиции в Донецькій області загинув на місці