ua en ru

Віктор Балога: сьогодні зроблено ще один крок до розв'язки "лицемірної вистави" влади

Віктор Балога: сьогодні зроблено ще один крок до розв'язки "лицемірної вистави" влади

Сьогодні зроблено ще один крок до розв'язки "лицемірної вистави" влади. Про це заявив голова "Єдиного Центру", народний депутат України Віктор Балога, коментуючи сьогоднішні події у Верховній Раді.

"Голосування разом з "Відродженням" і "Волею народу" так само замазали БПП і НФ, всіх тих, хто по-блюзнірському кричали про пам'ять Майдану і Небесної Сотні", - зазначив політик.


На його думку, президент підтвердив свій "аферний стиль продавлювання каламутних рішень". Балога зазначив, що "так вже було, коли в Раді голосували за спецстатус Донбасу і амністію терористів".

"Криза не зникла, вона лише вийшла на новий виток. І далі буде добивати країну. Міністри цього уряду точно не тягнуть на рятувальників держави", - заявив політик.

Він зазначив, що "президент Порошенко показав Заходу, що може ігнорувати його позицію". І відповідь Вашингтона, Берліна і Брюсселя буде вже скоро, як тільки в цих столицях зрозуміють, що насправді сьогодні відбулося в Раді, додав Балога.

"Уряд створений не для реформ, а під людей. Тільки не тих 43-х мільйонів простих українців, а для "потрібних людей". От не захотів Шимків проміняти зручне крісло на Банковій, де ніякої відповідальності, навіть на пустого "віце" - і посаду скасували. Ще одного "віце" Кириленка перепризначили, щоб не ображати. І так - по більшості посад", - вважає Віктор Балога.

На його думку, підсумком такої діяльності є "обман, цинізм і фікція".

"Проте є і позитив: зроблений ще один крок до розв'язки лицемірного спектаклю, який розігрує влада", - підсумував політик.