ua en ru

Відеокамери в органах реєстрації бізнесу вже встановлені в 12 регіонах країни, - Укрдержреєстр

Державна Реєстраційна служба України почала установку веб-камер у відділеннях, де здійснюється державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців у всіх регіонах України. Про це сьогодні заявила голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона, передає прес-служба відомства.

У 12 регіонах (Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська області та Автономна Республіка Крим) веб-камери вже встановлені.

Зображення із них транслюється на офіційному сайті реєстраційної служби України в розділі Веб-камери органів державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

"Керівництву кожній регіональній реєстраційної служби я поставив чітке завдання - зняти питання черг в органах держреєстрації. Будь-яка людина, який вирішив зареєструвати суб'єкт підприємницької діяльності, повинен отримати якісний сервіс в нашій службі в максимально короткий проміжок часу. Цього вимагає керівництво країни, і ми будемо це виконувати", - заявив Ворона.

Він також зазначив, що установка веб-камер пройде поступово, оскільки необхідно налагодити технічні можливості в регіонах щодо передачі зображення і трансляції його на офіційному сайті Укрдержреєстру. Однак протягом наступних тижнів веб-камери повинні запрацювати у всіх обласних центрах, містах Києві та Севастополі.

Нагадаємо. раніше Ворона заявив, що Укрдержреєстр обладнає відеокамерами приміщення служб реєстрації в 170 містах.