ua en ru

СБ виділив "Івано-Франківськводоекотехпрому" 1,5 млн дол. на реконструкцію очисних споруд

Світовий банк виділив комунальному підприємству "Івано-Франківськводоекотехпрому" 1,5 млн дол. на реконструкцію очисних споруд, повідомив сьогодні заступник міського голови Івано-Франківська з житлово-комунальних питань Микола Саєвич, передає кореспондент РБК-Україна.

"1,5 млн дол. надали додатково. Ми підписуємо субкредитну угоду спочатку на 1,5 млн дол.", - сказав він.
За словами М.Саєвича, ці кошти підуть на реконструкцію міських очисних систем, зокрема пісколовок - для відловлювання нерозчинних мінеральних сумішей.
Він також уточнив, що загалом підприємство планує залучити додатково 5,4 млн дол., однак ці кошти Світовий банк виділятиме поступово, в міру виконання запланованих робіт.
Як повідомлялось раніше, Світовий банк надасть "Івано-Франківськводоекотехпрому" додатковий кредит у 5,4 млн дол. на реконструкцію очисних споруд.
"Івано-Франківськводоекотехпром" отримав позику Світового банку в 7,14 млн дол. на реконструкцію системи водопостачання.
"Івано-Франківськводоекотехпром" - монополіст на ринку надання послуг населенню Івано-Франківська з водопостачання та водовідведення.
Міністерство житлово-комунального господарства домовилося зі Світовим банком про виділення 150 млн дол. на модернізацію системи водопостачання.