ua en ru

В.Янукович обговорив з головою Hyundai Corporation питання співпраці у рамках підготовки України до Євро-2012

Президент України Віктор Янукович провів зустріч із президентом компанії Hyundai Corporation Монг Хюк Чонгом щодо модернізації транспортної інфраструктури України в рамках підготовки до фінальної частини Євро-2012, повідомляє прес-служба глави держави.

Голова держави позитивно оцінив розвиток співпраці української сторони з компанією, і особливо - у контексті даного питання.

"Досягнуті домовленості щодо закупівлі швидкісних електропоїздів - це дуже важливий крок на шляху взаємовигідної і успішної співпраці між нами", - зазначив В.Янукович.

Голова держави також окремо відзначив, що одним із першочергових завдань реформування України є саме розвиток належної транспортної інфраструктури.

Президент зауважив, що Україна зацікавлена у розвитку співпраці з компанією Hyundai також і в інших сферах.
Зі свого боку президент Hyundai Corporation високо оцінив укладення з Україною контракту на постачання сучасних електропоїздів. Він запевнив, що компанія докладе усіх зусиль, щоб забезпечити якість своєї продукції та її своєчасні постачання в Україну.

Нагадаємо, 16 грудня 2010 р. "Укрзаліизниця" і Hyundai Corporation підписали контракт на постачання 10 міжрегіональних електропоїздів у 9-вагонній комплектації.