ua en ru

У Тернополі сьогодні "мінували" будівлю обладміністрації

У Тернополі сьогодні, 22 вересня, надійшло неправдиве повідомлення про "замінування" будівлі Тернопільської облдержадміністрації та облради.

У Тернополі сьогодні, 22 вересня, надійшло неправдиве повідомлення про "замінування" будівлі Тернопільської облдержадміністрації та облради. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Тернопільської ОДА.

"Близько 11:20 надійшло повідомлення від невідомої особи про замінування облдержадміністрації. Слідчо-оперативна група одразу виїхала на місце. Провели евакуацію працівників, В даний час встановлюємо особу, від якої надійшов дзвінок", - зазначив заступник начальника УМВС в Тернопільській області Руслан Балик.

Як повідомили в обласній міліції, дзвінок надійшов з Луганської області.

"В Україні протягом останнього періоду зафіксували 700 повідомлень про замінування будівель. Жодне з них не підтвердилося. Це роблять для того, щоб відволікти від роботи працівників державних установ, в першу чергу представників правоохоронних органів. Ми в свою чергу не повинні втрачати пильність. Адже ворожі сили таким чином відпрацьовують методи диверсійної роботи. Тому повинні бути готові в будь-який момент стати на захист області", - зазначив голова ОДА Олег Сиротюк.

Нагадаємо, за даними МВС в Україні з квітня зафіксовано 702 неправдивих повідомлення про замінування об'єктів.