ua en ru

У результаті сутички біля Ради постраждалих та затриманих немає, - МВС

У результаті сутички біля Ради постраждалих та затриманих немає, - МВС Джерело фото:twitter.com

Працівники міліції м. Києва наразі не зафіксували грубих порушень громадського порядку з боку мітингувальників біля стін Верховної Ради. Про це повідомила прес-служба ГУ МВС України в м. Києві.

"Відомо, що була невеличка штовханина між мітингувальниками, які намагалися пройти до Верховної Ради та правоохоронцями. Вона була незначна. Постраждалих т а затриманих немає. Зараз все в порядку, ситуація під контролем", - заявила речниця міліції м. Києва Юлія Мусташ в ефірі телеканалу 112 Україна.

Як зазначається, сутичка тривала кілька хвилин. Правоохоронці вкотре призвали учасників зібрання не піддаватися на провокації окремих громадян, не порушувати громадський правопорядок та не створювати конфліктних ситуацій, а також сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку.

"Щоб підгримувати правопорядок у нас зараз є понад 2 тіс . 100 працівників міліції різних структурних підрозділів: і ГУ МВС України районних територіальних підрозділів, і Національної гвардії, і представники громадських формувань", - повідомила Юлія Мусташ.

Нагадаємо, сьогодні під Верховною Радою запалили смолоскипи.