ua en ru

У Полтаві відновлено теплопостачання 4-х мікрорайонів, де проживає 180 тис. чоловік

Сьогодні, 28 грудня 2012 р., о 15:00 було повністю відновлено теплопостачання 4-х мікрорайонів Полтави, які були відключені для термінового ремонту тепломережі. Про це повідомив перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександр Аліпов, повідомляє прес-служба відомства.

Будинки в мікрорайонах Алмазний, Сади-1, Сади-2 та Огнівка були відключені з 6:00 сьогодні від опалення та гарячого водопостачання для проведення термінового ремонту зношеної ділянки тепломережі. Всього в мікрорайонах проживають близько 180 тис. жителів, без тепла були також два медичні установи, дві школи та чотири дитсадки.

"Це не був порив, як і не був плановий ремонт. Під час морозів, які були недавно, в процесі експлуатації найбільшої в місті котельні був виявлений зношений ділянку тепломережі, що загрожувала серйозною, якщо не катастрофічною аварією вже в найближчому в майбутньому. Фахівці комунального підприємства "Полтаватеплоенерго" дочекалися самого значного підвищення температури повітря і провели терміновий позаплановий ремонт", - зазначив Аліпов.

За його словами, до 17:00 тепло повернулося в будинку людей і теплопостачання обласного центру відновлено повністю ..

Читайте також: Теплопостачання споживачів у центральній частині Києва відновлено після аварії, - "Київенерго"