ua en ru

У парламенті створено міжфракційне об'єднання "За вітчизняних промисловців і підприємців - роботодавців України"

У парламенті створено міжфракційне об'єднання "За вітчизняних промисловців і підприємців - роботодавців України". Про це оголосив голова Верховної Ради Володимир Рибак.

Главою об'єднань призначений народний депутат від Партії регіонів Анатолій Гіршфельд.

Головними завданнями депутатської групи є представлення та захист інтересів української промисловості та бізнесу в питаннях формування державної промислової політики.

У міжфракційне об'єднання на даному етапі увійшли 15 депутатів - члени фракцій Партії регіонів, "Батьківщини", а також парламентарії, що не входять в жодну з фракцій: В'ячеслав Богуслаєв, Таріел Васадзе, Валерій Дубіль, Сергій Дунаєв, Олександр Єдін, Ігор Єремеєв, Віктор Жеребнюк, Юлій Іоффе, Сергій Кальцев, Володимир Кацуба, Анжеліка Лабунська, Ярослав Москаленко та Олександр Нечаєв.

Секретарем об'єднання став секретар парламентського комітету з питань промисловості та інвестиційної політики Віталій Немилостивий.

Також депутати нового міжфракційного об'єднання вважають за необхідне внести зміни до законодавства про держзакупівлі. На думку членів об'єднання, необхідно визначити критерії, за якими національний товаровиробник матиме преференції в ході державних закупівель. Одним з таких критеріїв повинен бути облік сплати податків, у тому числі з операцій з держзакупівель.

Читайте також: Нардеп Іван Мирний увійшов до парламентської фракції ПР