ua en ru

В корпорації Bosch GmbH стурбовані конфліктом Держлікслужби і фармкомпанії "Інтерхім"

Німецька корпорація Bosch GmbH звернулася до посла ФРН в Україні з письмовим проханням сприяти вирішенню конфлікта Держлікслужби з одеською фармкомпанією "Інтерхім". Про це йдеться у листі від глави підрозділу Bosch Packaging Technology, що розробляє і виробляє технологічні рішення для фармацевтичних, кондитерських і харчових підприємств по всьому світу, Мартіна Гросса до посла Німеччини в Україні Крістофа Вайля.

У листі Мартін Гросс висловив стурбованість щодо подій, що відбуваються навколо українського фармацевтичного підприємства "Інтерхім".

"Нашими клієнтами є провідні компанії та корпорації у всьому світі. Зокрема ми перебуваємо в довгострокових ділових відносинах з компанією SLC Interchem - Одеса/Україна. Ми стурбовані можливим невиконанням нашого контракту з SLC Interchem, через митну затримку і відвантаження обладнання, яке ми постачаємо, а також через труднощі, що виникли у компанії SLC Interchem з державними регуляторними органами України", - заявив він у листі.

Далі у своєму зверненні Мартін Гросс просить посольство Німеччини підтримати виконання чинного довгострокового контракту, а також направити відповідні звернення до Міністерства економічного розвитку і торгівлі, і Міністерство охорони здоров'я України.

Відзначимо, що лист датований 21 березня. Чи обговорювалося це питання німецькою стороною під час візиту глави МЗС Німеччини Франк- Вальтер Штайнмайера в Україну, достовірно невідомо.

В корпорації Bosch GmbH стурбовані конфліктом Держлікслужби і фармкомпанії "Інтерхім"