ua en ru

У Києві 30 червня з 20:00 до 21:00 станція "Олімпійська" буде закрита для пасажирів у зв'язку з проведенням футбольного матчу

У Києві 30 червня 2013 р. з 20:00 до 21:00 станція "Олімпійська" Куренівсько-Червоноармійської лінії буде закрита для пасажирів на вхід і вихід. У зазначений період поїзди прямуватимуть повз станції "Олімпійська" без зупинки, повідомляється на сайті Київського метрополітену.

Крім цього, на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде збільшено кількість поїздів з 19:35, а на Святошинсько-Броварській і Сирецько-Печерській лініях - передбачені додаткові резервні склади, які видаватимуться на лінії у разі збільшення пасажиропотоків.

Також імовірно введення обмежень на вхід пасажирів до станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", якщо пасажиропотік після закінчення футбольного матчу на НСК "Олімпійський" буде перевищувати перевізна здатність.

На станціях "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту" буде посилено штат чергового персоналу і призначені відповідальні особи для контролю за перевезенням пасажирів.

Зазначені зміни в режимі роботи Київського метрополітену пов'язані з проведенням на НСК "Олімпійський" з 21:00 до 22:45 футбольного матчу між командами "Зеніт" (Санкт-Петербург) і "Динамо" (Київ), а також святкового концерту до Дня молоді на Майдані Незалежності з 18:00 до 22:00.