ua en ru

У Київ відправлені 160 громадян України, які не могли вилетіти з Дубаї

З Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ), м. Дубай, 26 січня о 10:00 і о 10:45 двома літаками авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" до Києва були відправлені 160 громадян України, які не могли вилетіти через складні погодні умови. Як повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України, 27 січня ц.р. о 9:00 літаком цієї ж авіакомпанії заплановано повернення ще 27 громадян України.

На даний час в аеропорту Шарджа консул України в м.Дубаї сприяє і необхідну консульську допомогу українцям, в т.ч. по розміщенню в готелі.

У МЗС також зазначають, що 26 січня ц.р. о 16:00 за сприяння посольства України в Індії літаком компанії "МАУ" буде забезпечений виліт 178 громадян України за маршрутом Гоа (Індія) - Київ. Найближчим часом, орієнтовно 2 лютого ц.р., літаком цієї ж авіакомпанії буде забезпечено повернення ще 56 громадян України за маршрутом Гоа (Індія) - Київ.

Нагадаємо, через складні погодні умови, літак авіакомпанії Air Arabia, що здійснював рейс за маршрутом Гоа-Шарджа (Об'єднані Арабські Емірати), з 60 громадянами України на борту, прибув в аеропорт призначення із запізненням, у зв'язку з чим вони не змогли вчасно здійснити транзитні пересадки по запланованим маршрутами.

Читайте також: МЗС в першій половині січня забезпечив повернення в Україну 2,3 тис. пасажирів "АероСвіту"